Женски ,слушам често канал 77радио една песна пуштаат француска женска ја пее,не е од Индила таа дансе,друга е ама не знам текст ништо а сакам да ја најдам
Барам песна чии стихови се следните: 'I want to hold you close,skin pressed against me tight,lie still and close your eyeѕ girl,so lovely it feels so right.' Anyone?
Барам две песни и двете ги слушнав на фортуна радио едната цела недела беше хит а другата пред некој ден ја слушнав сегде ја побарав но не ја најдов само текстот го знам ,,ништо не важно само ти, секој ден со тебе јас го живеам,нисто друго не ми треба,, така нежто беше. Благодарам однапред
https://www.youtube.com/watch?v=uczMMbnJV-E Песната почнува на 0:42.. Ако некој ја препознава на почетокот, веднаш нека ме информира бидејќи многу ми се допадна. За беља понатамошниот тек не можам да го чујам бидејќи гласот на водителот е прегласен.
Е сега, песната е постара, ја имам слушано и порано ама не знам како се вика нити можам да ја најдам, а ја има и по радио и сегде. Весела е , машко пее, нешто како свиркање има заедно со музика измешано ( не е whistle од florida). Мислам дека може да се каже дека е летна песна
Baram pesna za koja nemam mnogu informacii, mnogu prijatna muzika bez tekst,cesto ja davaat po kafici,restorani ,plazi
Феминки барав една наша песна ама неможев да ја најдам ја слушав почесто на радио тексот беше вака некако Јас сум виновна за се, за твојот свет ограничен. јас сум само изговор. само толку се сеќавам од текстот хахаха
Луѓенца, барам едно симпатично песниче на реклама за сок, Џуси мислам дека беше, иде вака некако: we're spinning round, we're spinning right round right round... Ja знае некој?
А јас ја барам песнава ми се чини долго... ако некому му е позната,можеби Дај осети ме вдиши ме ти си моја ѕвезда моја легенда.... Пола е македонска пола италијанска.