Барам една песна ама немојте да се смејте, стара е прилично песната ама сега често имам слушнато ја миксат диџеите со овие новите по кафичи,дискотеки етц. Женско е кај што стенка ама она дури вришти.. Ако ја знај некој го замолувам да ја стави одамна ја барам фала лепо
https://www.youtube.com/watch?v=ESXgJ9-H-2U не е цела со пискање и стенкање.. ама можеби оваа ја бараш..
здравооо може да ми кажете песна некоја ако знаете дали има или ја знаете за месец октомври нешто така поврзано незнам дали тука треба да прашам за да најдам некоја песна хаха фала мн однапред
Јас барам хит, се врти низ сите станици најмногу Антена5, ја пеат двајца машко и женско ја запишав како се пее и сум ја избришала пораката.. Ако некоја се сети, пишете ми
Еве ме пак овде, сега друга песна барам Ајде малце асоцијација, се сеќавам само на една сцена од видеотo.. знам дека се работи за доста стара рок песна, уште од времето на долгите коси, машки бенд и тие членовите исто со долги коси плави, и покрај нив врви една женска плава со кратки панталони а овие гледаат во неа.. Знае некој шо песна е?