Барам една песна, македонски рап, во песната се зборува за цртани филмови и за тоа како не лажат кога сме мали, се зборува дека којотот ја брка брзата птица итрица за да ја е*е не да ја изеде, зошто тој има пари да купи динамит, ке има пари да купи и мртва птица... Дали некој се сеќава на таква песна?
Девојки ја имате ли слушнато "Фато мори душманке" во некој мамбо- ритам? Јас ја слушнав на радио, но никако не можам да ја најдам на интернет, а баш е интересна. П.С. Можеби и не е таа песна, но станува збор за преработка на некоја наша, народна песна, во латино ритам.
Во стил на Еминем беше, и на крајот се повторуваше нешто Shot it down, shot it down повеќе пати... Ениуан?
Нe, не.. гуглав и јас, ама ништо. Нова е песнава, во новата Hot rnb топ листа на Сити радио е, ама уште не направиле update на страната :/
Не можам да ја отворам песната, само бело ми се појавува, пушти ја како линк или пиши како се вика и пејачот Ама објаснив...
Вчера на радио слушнав една песна,ја знаев и претходно ама не ми текнува ништо во моментов.Пееше машко што потсеќа на Џејсон Деруло или Крис Браун и некој рапер имаше.Знам дека не е добар описов ама не ми текнува ништо повеќе. Можеби е истата што ја бара Mandarinna88 .
Денес во автобус на радио одеше некоја македонска поп песна,женски вокал.Во текстот се работи нешто како се променив јас,се промени и ти,не сме иститие,да биде како порано...нешто во овој стил но не ми текнува на зборовите во оригиналната верзија Некоја идеја за која песна се работи?