Често ја пуштаат на радио последниов месец,македонска песна.Ја пее машко со специфичен глас има стихови "Ооо време ни бега и мене и тебе љубов ни треба,дај подај рака..."
Има една песна онака во стилот на Уан Републик е и нешто на рефренот има ко “оооооооооооооооооооооооооо“ само на ова се сеќавам, и да, ја даваат се на радио, мислам од септември излезена е... па вака некако би била “оооооооооооооооооо тнн тнн тнн тннанана ооооооооооооооооооо тн тн тн тннанан“ мислам поубаво не можам да објаснам, ако не па дајте ми сенкоја страна ако има онака за снимање и да се пее мелодијата, мсм има такви, гледав пред некоја година
Феминки, барам една српска песна..Само ова го паметам од текстот: Zazalices u zivotu, moju vernost i dobrotu ...
Девојки барам песна од Жељко Јоксимовиќ, вчера ја пееше на Пастрмалијадата во Штип, ама не можам никако да ја најдам. Брз ритам е, и имаше нешто звезде или северније нешто такво во рефренот многу убава песна е а ништо не се сеќавам сега
дечки барам една песна од бјело дугме ли беше или прљаво казалише мислам ја даваа на звезде гранда на крајот на рекламата завчера или во средата,вторникот ..(ако ме сфативте)
На радио ја слушнав песната, има дел во кој се вели - се шокирав кога видов дека поштата е од Струмица? Некој?
Барам една песна, постара е, одамна ја имам слушано.. Не се сеќавам ни на ритам ни ништо од песната, ни на некој збор не се сеќавам Странска е песната, мислам дека англиска беше. Памтам само дека на почетокот од спотот течи мед на микрофон и пејачкава почнува да пее. така некако.. И памтам дека имаше уште една женска, и на крајот двете заедно влегоја во автомобил и заминаја некаде.. Кој знае ве молам нека кажи, не ми треба песната, ама се нервирам кога знам нешто за песната ама неможам да ја најдам.