Барам песна македонска..Нонстоп ја вртат на радио вака некако оди рефренот Љубов ни треба и тебе и мене не не чека и после тоа љубов ни треба и тебе и мене подај рака.. Срамотилци можи не е вака воопшто И исто ке ве замолам ако можите да ми напишите а да не биди линк оти немам инсталирано некој драјвери па не ми излегуваат линковите вака..
неможам да ја најдам песната некна у кола пееше , иде нешто како тунајт ооо тонајт женско ја пее помош ве молам ???
Ништо не е вечно но немора да боли. Не не сме бескрај но немора да молиш да е врати се и на времето да застане животот е еден за да остане за навек. која е таа песна?
Ја слушав песнава на радио, ми делува познато, но не ми текнува како се вика. Оди нешто вака: И не ме држи место, не ми иде ум. Што треба ќе сторам, до тебе да горам... Мислам дека така беше...
Ha FOX програмата, на рекламата за серијата Лас Вегас, има една песна во позадина нешто како рап/РнБ женско пее и нешто вака иде на крај пее i want it just wrong па после I want it all gone .. некој?
Имаше една песна со иста музика како оваа на песнава, но не ми текнува. Може ли да ми кажете како се вика ? https://www.youtube.com/watch?v=Zud7UWPu_DE
се намачив цело време ми се вртеше ритамот а никако зборовит, се надевам на оваа мислеше www.youtube.com/watch?v=Hy-5d4r_6Y8
Барам една песна, македонска е и стара, често така ја даваат на радио, ја пее една девојка, во текстот има нешто 'Твоето име на облак го запишав.... а ти погледни нагоре...' и во спотот има некоја девојка и со едно момче лежат на трева и гледаат нешто во небото, па се снимаат облаците. Помош?