Таа е фала многу Сум го згрешила рефренот малку набрзинка ја пишував овде веднаш штом ја слушнав на радио.
Baram pesna pred nekoj den ja slusnav na radio refrenot idese nekako Where are you, I need to find you( samo toa se povtoruva) ...( summer love). Zvuci neso slicno na Jenifer Lopez - Waiting for tonight. Nekoja idea ???? p.s. nz dali e postara ili nova
еј дечки може некој да ми каже песна или пеач/ка која пее во E-dur оригиналот да е E-dur или пак некои пеачи што пеат пониски песни , затоа ѓто неможам да пеам високо.... или пак ако знае некој нека ми објасни како се пее .. иначе одам на музичко ама реков ајде и овде да прасам некој да не знае такви песни .. ѓто се пеат подлабоко ....
Дали некој знае која е песната што ја даваат на една реклама на мтв рекламата е за внимавање во сообраќајот да не се користат мобилни нешто беше. Со дечко и девојка е и прикажани се повеќе случаи кога ги прегазува автомобил. Не се сеќавам на текстот Ако на некој му текнe за што зборувам многу ќе бидам благодарна
девојки барам песна, така весела беше, беше во понеделникот на топ листа на некој од радиава наши, и беше мислам дека од ники минаж плус маж некој пееше? некој да не му текнува за која зборам?
turski voopsto ne razbiram,i zatoa nemozam da ja najdam pesnava sto pocnuva na 1:42:00. @nena2010 sigurna sum deka ti znaes koja e pesnava i koj ja pee,pa ako mi go vidish postov molimte pisi mi
Ti blagodaram,znaev deka ti si edinstvena sto ke znae koja e pesnava ,koga stanuva zbor za turska muzika,serii @nena2010 tebe strogo ti veruvam
Инаку песнава е во најавата за серијата Masters of sex 2 сезона. Кога ја видов на рекламава се умрев од смеење, која песна ја одбрале.
Пред едно половина час ја слушнав во маркет и слушнав водителката на радио рече оваа е последна за денеска. Песнава иначе ја знам од порано, музиката прво беше како арапска, индиска така нешто и пееше маж на друг некој јазик и после тоа рефренот го пее женско на англиски. Вака некако одеше фентејшн ин мај харт ...
Една песна мислам дека летна беше ама ич не ми текнува текстот. Ja пее женско не е Македонска или Англиска песна,незнам на коj jaзик беше ама имаше нешто Golvo Golvo Golvo (Golvo )3 или 4 пати хахаха. Фала ви