На тв ја слушнав прееска Give it up I never gonna hold you up/tight така нешто беше искрено незнам дали пееше машко или женско како постара беше песната . Некој ?
Ајде сите одиме јужно таму некаде, таму кај што љубовта и среќата се се... Ќе играме и пееме, и ќе се смееме, под ѕвезди ќе се капиме и тоа не е сее.. Ќе одиме и на Куба аја ја ајај На салса и по една пура .... И толку ми текнува од оваа песна, но неможам никако да ја најдам . Некој ?
Се работи за грчка балада и во рефренот оди нешто-матено,матиматаМногу ме потсеќа на Браним од Саша Ковачевич,во тој стил е баладата ама штета што немам Шазам на телефонот
Барам една песна на португалски/шпански, не знам точно, онака за е, има и нешто на англиски. Штета што не можам да се сетам на ниту еден збор, ми се меша со друга песна.
Португалска/бразилска песна на Антенна 5 ја даваат... поима неам од текстот.. ја фаќам неколку пати на кратко и тоа.. баш сеа идеше у етер пред некој пола саат.. Идеја некоја?!
Бев до продавница.Ми се грицкаше нешто.Ама јас не сум јас ако не направм нешто обратно.Си купив благо бе!Е сега што врска има ова со барам песна?Ќе видите како има врска.Па за благо се работи! Гледав на ТВ реклама за чоколадо.Врти-сучи пак на благо!Ете ти конешн со она со продавницата.Сега да се вратам на таа рекламата.Рекламата беше за чоколадото Дорина и песната како да ми беше позната ама не знам каде.Гласот нешто како на Бајага ми беше...ама што јас знам...е сега,прашањето ми е како се вика песната,од кој е песната,значи ја барам песната од рекламата за Дорина чоколадото! Кој ќе ми ја најди,ако се запознаеме некогаш во живо,Дорина ќе частам! Благодарам однапред,а можи и одназад