Ја најдов, конечно само колку да ве известам, (да не ви остане умисла хаха ) Инаку заборавив да ви се заблагодарам на бубаче и др шо се потрудија претходно абре само билобил за мене
И јас ја барам песнава нон стоп ја вртат на антена 5 бразилска е а од текстот неам појма,,,,леле како да ја најдеме а ја нема ни на хит парадата мислам на листа ја нема...помош??????баш сакам да ја ставам во телефон па да си ја слушам едно сто пати::::::хелп
барам една песна долго време но никако неможам да ја најдам ... пуштат ја во мистик во штип при крајот околу 3-4 h на hip-hop & rnb журка.. песната е или македонска или српска... дел од песната мислам дека е вака еј џејк оу баш је .... џејк оу нешто у тај стил беше но доста често ја пуштат ... ако ја знае некој нека пише
baram edna stara pesna makedonska nesto bese ,,koga te nema pak te gledam ooo i love you soo,, samo toa mi se vrti vo glava i ritamot na pesnata ne mozam nigde da ja najdam fala odnapred
Дечки песната од рекламата на комерцијална банка за потрошувачки кредит, која е? има нешто only you...
Песнава луѓе... ниту shazam ја наоѓа, ни ништо. Се што е можно пробав и само темава ми остана... ????
Вчера бев на кафе со другарки, на (француско) радио, даваа џез преработки од познати песни. Паметам дека ги дадоа Smells like teen spirit и Umbrella. Побарав на ScottBradleeLovesYa, ама ги немаат овие, што значи од некој друг се. Помош?
Кога се прашувам јас себе ко да прашувам јас друг,како да живеам без тебе кога немам никој друг .... на радио ја даваат во последно време преубава ми е ве молам ја знае ли некој ?
Знам за една рок енд рол преработка на Umbrella од една група The Baseballs, беше вртена по радијата пред неколку години. Провери си дали е таа што си ја чула.