Постојано ја пуштаат на антена. Пребарував по страната нивна и никако не можам да ја најдам најверијатно затоа пто тоа не и е ни насловот. ја пее девојка и има нешто i never meant to break your heart... Барав на јутуб ми се појавуваат 100 видеа ама ниедна не е таа таа песна
Ве молам за помош ако некој бил на роденденот на мнт актерите пееа па ми треба песната што ја пееше Соња битолската актерка
Здраво барам една песна нешто беше Знам јас очи да отворам, срце да затворам кога треба да заплачам да се насмевнам... Ако ја знаете пратете линк )) Tyy
ај ве молам некој ако му текнат овие стихови да ми каже кој ја пее оваа песна....... не се каам што те сакам и срце што ми зема љубовта е птица најретка но ме боли што те немам убава ко сирена во таа туѓа прегратка
Ја побарав на google, песната е од Мартин Вучиќ - Не се каам што те сакав, ама не ми излегува на youtube
се убив од барање истиот ден ама ја најдов Понова песна е , пред некој ден излезе затоа, ама сепак фала
може да ме обвиниш за се, може да ме казниш ти за се, од цело да ме поделиш на две...како се викаше песната? само на овој стих се сеќавам