На која песна од Суперхикс потсетуваше песната на рекламата на Скопско? Знам дека е од Суперхикс, цел ден неможам да ја најдам..
Ми текна на една песна на enrique iglesias со ултра секси спот,ама мислам не беше тој на спотот..балада нешто од типот нешто i wanna be your lover....не е песната let me be your lover... А така си ја сакав...како ја заборавив
4 девокки патуваат со автомобил и пеат..девојките мн личат една со друга... Балада во некој рок фазон...i say yeah yeah...
Yeeeeiiii.....фала ти најмногууу али текстов колку сум го утнала оддамна не сум ја чула, а ми текна на спотот...
Абе барам една песна...не затоа што изгорев да ја слушам,туку дека текстот на песната ме пресмеа и овие делови што ќе ги изнесам сега кога и да ми се свртат во главата ми доаѓа смеа до солзи...едноставно работата е за плачење(иф ју ноу ват ај мин).. Значи како се вика песнулето во чиј текст се содржи ова: дај цуце дај муце дај замешај дај цуце дај муце да видат што е жена балканска ?
Постара македонска песна, женско ја пее и иде вака: Не може со мене да си сега, потреба од тебе веќе немам, помисли што направи... исчезна љубовта.. Хелп, не ми излегува од глава.
Луѓе ја барам оригиналната верзија на песната "Временска машина" што е од Нокаут. Нокаут ја имаат препеано песната. Може ли некој ако знае да ми прати линк?
Колку што прочитав по коментарите музката е само превземена од странска песна, не знам дали некој пред Нокаут ја имаат пеено оваа мак. верзија. Иначе оваа е песната
Na metropolis se vrti edna pesna Nesto ima Marija.. sonuvaj ubavi snista cuvaj gi za mene/tebe.. Nikako ne mozam da ja najdam,ja pee masko.. o.O