Еве ја @SunnyGirl2 Бев на хуманитарниот концерт за Давид Домазетовски во Спортската сала во Битола.И дојде на ред Ламбето.Е запеа Ламбето една певлива песна што влегува во мозок така и не можам да ја најдам на Ју Тубе и не можам.Вака одеше текстот: Не планирам да си легнам рано вечерва која сака нек ме земе... Значи од Ламбе Алабаковски е песничево ама пуста јас не можам да ја најдам песнава...па си реков ај тука можеби знаат
На антена 5 пуштаат една песна машко и женско пееат женската на шпански нешто yo to amo ,yo the canto
mi treba ochajno edna pesna.. se sho znam e deka e makedonski evergrin epten stara mislam e, i celo vreme pee ana ana, mashko ja pee
хеј се снајде за музичево? ако не, можеби знаеш за оние неколку апликации за препознавање на мелодии, една од подобрите се вика "SHAZAM" за андроид на смарт телефони ..можеби ќе ти помогне (иако мислам дека не е оргинална верзија ова, мислам некој ремикс е, може и тешко ќе ја препознае, но пробај)
Знам дека е малку глупо али кој гледа Бубамара сигурно видел.. На реклами даваа за Триглав осигурување па песната во позадина случајно да не знаете која е ? Јас најдов едно линкче од хрватската па ако некој ја знае нека пише. (Фала однапред)
кога ти правиш сцени кога ти не ме цениш/........вака беше некако рефренот дали ја знае некој песнава