а да не знае некој од емина јахович песната несаница, мислам дека има иста мелодија од некоја песна странска шпанска можеби, латино... многу ми е позната да не знај некој која е ?
Вчера слушав една песна на радио ама не ја знам, во текстот имаше genie in a bottle ... или нешто така , а не е таа песната од агилера
Дали некој знае како се вика песната што ја даваат на реклама на 24Вести кај музиката, нешто иде Бранка и те читам ко читанка и сум вегетаријанка и ко у старо време снимано?
Само што слушнав на радио една македонска песна ,од женска група веројатно,во текстот имаше нешто"луда,луда прилика... и незаборавна.. ја знае некој?
ако не ме лаже памтењево "луда, каква луда прилика, пробај и не размислувај ... " -ми се чини дека беше од XXL
Ми требаш ти соништа нежности ми требаш ти како сино небо, топло море ми требаш ти.Ми требаш ти и со празни џебови ми требаш ти како сонце, како утро да ме разбудиш.МИ требаш тииииииииииии!!!!!!!!! Давајте линк од песнава што неможам да ја најдам а е стара,може од 2007-8
Денес на радио слушнав една песна два пати, бев убедена дека е од ДНК така ми звучеше. Значи пее машко, и е многу љубовна и певлива. И мислев дека се вика „Најмила“ оти цело време тој збор се користи. Ве молам ако ви текни пишете!
na koe radio be ako e mozda od dnk a vide ova novava sever i jug ama mislam nema neso takvo vo nea ili onoj gorgi krsteski ama bi go prepoznala valjda toj
Не знаммм... Не е та ја слушнав, ова љубовна е така певлива. Мислев дека андреј пее тој од днк ама...
Лелееееееее ја слушнав пак сега. При крај. Ми избега. Ти си една и единствена без тебе не можам да живеам моја најмила
остај на тоа штом а пуштат толку често че а пуштат пак ако најдам нешо ти пишам одма а ако а најдиш кажувај одма
http://www.crnobelo.com/novosti/domasni/29674-katarina-ivanovska-e-novata-najmila-na-panco-i-andrej ЗНАЕВ! Дека е од ДНК. Само не е уште на јутуб објавена. Оууу јеа ооуу јеее
Вчера на радио начекав една многуу стара песна.. Била прогласена како хит на годината не знам точно во кој година.. Онака бавна песна... Ич не се сеќавам на текстот само мелодијата.. И ја пееја во Х фактор во Boot camp .. Некој предлог ? Како можам да ја најдам ?