Ајде малку помош...ја слушнав на радио песната,знам дека е постара,женско ја пее,македонска и оди вака: "Секој ден со тебе за мене посебен,само ти и јас.....и ништо друго не ми треба,само ти"Фала
Барам песна македонска од днк мислам дека е, ја слушнав на антена 5, беше нешто ""...Најмила без тебе не живеам" али секој стих од рефренот почнуваше со најмила. Не можам никако на youtube да ја најдам.
Веројатно не е излезена уште. http://falanga.com.au/katarina-ivanovska-gostinka-vo-noviot-spot-na-dnk-za-pesnata-najmila#
Веќе неколку дена ја барам и никако не можам да ја најдам. Ја паметам мелодијата. А, од зборовите само неколку: Open you heart (не сум баш сигурна дали е heart) Stop for a minute let me (понатаму не знам) Песната е бавна. Помош, anyone?
Да, официјално изгледа уште не е излезена, пилот синглот би пуштен на радио само. Песнава хит ќе биде, многу е убава.
Девојки помош малку Како се вика песната што почнува од 4.14 до 4.34 Мислам дека е од Јохан Себастиан Бах, но не можам никако да ја најдам
Песната е e англиска , има нешто " Ram pa pa Ram pa " ахахахахаха мн ве асоцирав , женско ја пее. Благодарам
Пред две недели беше хит на денот на радио бубамара, песната беше за Галичник. Ако ја најде некој на youtube ќе му бидам благодарна.