Барам песна , не знам како се вика, ја слушам често, на радио по автобуси, во продавници.. мислам дека е српска или можеби и не.. Ша ла ла ла ла ла ла..шаа ла..ла ла ла...ла..e само ова и го знам на девојката
Сакам да најдам песни слични на lovers on the sun од david guetta, да си ги слушам додека возам и кога сум нерасположена, да ме подигнат. Сакам да се такви позитивни, мелодични. Не слушам таква музика вообичаено, не ги познавам музичарите, па затоа прашувам.
Како се вика песната што оди во позадина на рекламата за парфемот B.U.? На најновата од нив мислам. Ја знае некој?
@Snow-Star би било добро ако ја најдеш рекламата на нет, па да ја ставиш тука... Еве јас на пример не знам која е рекламата. На која тв си ја гледала?
^ Пошто ниту Шазам ја знае, ниту на Гугл му е познат текстов, претпоставувам дека е џингл, а не цела песна.
Барам техно песна некако иде ајде де ајде де де...така ми се слушна синоќа у клуб.Ако некој ја знае ве молам да ми ја каже
Izvinete sto pisuvam na latinica,od mobilen sum.Sinoka na grand show imase eden decko ,,Denmark,,otkaceno tipce,peese Edna srpska pesna mislam deks e od bajaga ama ne sum sigurna.Ako znae nekoja koja bese pesnata neka pise,thanks
Кога ја гледаш рекламава на yt би требало песната тука од десна страна(или ако ти е новата верзија на yt,под видеото) да ја има