http://www.tekstovipjesamalyrics.com/tekst-pjesme/55082-Minja-Samardzic---Buduci-moj-tekst-pjesme Ја најдов конечноооооо,после толку долго времееее
Да таа е, сега сфаќам дека песнава има само два збора! Сеуште не ми е јасно како вакви песни стануваат хитови!?! П.с Фала многу @Summerlover
Женчиња,не сум многу по Грчката музика,ама деновиве една ја слушнав и ми влезе во срце,ептен и е јак ритамот за играње де нешто како некој микс беше од англиски и грчки јазик,и само паметам дека се пееше кристал лајф,друго ништо...би ви била благодарна на вас добро упатените ако ми ја најдете песната
Дечки, песнава ја слушнав сабајле и викам да ја запамтам 2 - 3 збора, мислам дека наслов се тие истите и нели, наравно, не ги запамтив, ме префрлија зборчињата на Stop And Stare од One Republic. Исто беа два збора со сврзник AND ... певлива весела песна... некој случајно да не ме разбра на што мислам???
Сега брзо ја слушнав песнава ама не запамтив многу мислам дека имаше нешто Give it to me така брза и весела песна беше, ја пуштат често по радио станиците. Знае некој која песна е ?
Значи барам една песна ама ништо не памтам од неа. Reggaeton е, во плејлиста со оваа ја пуштаат и Гасолина. Цело време ја слушам од Дежа Ву во Капитол. Некој да не ја знае??
Песнава е реге, црнец пее пред знаме од Јамајка нешто авиајари јаде нешто и има скулптура од Боб Марли и во момент пуштаат could you be loved?
Индиска многу позната песна, ја пуштаат по дискотеки, брза е и за играње? И една грчка, постара песна на City често ја пуштаа, знам дека машко пее, така 20-30 годишен :/