Барам една многу глупа македонска песна плагијат на бродолом од сека идеше нешто гасиш цигара изгаси ме и мене ај ако ја знае некој нека прати женска некоја ја пееше
Има една песна ја слушнав и во Koton и во Sport Vision ја пуштија. Од зборови се сеќавам само на I love your style имаше еден дел, а музиката беше слична на Talk Dirty од Jason Derulo... Песната изгледа е нова чим ја пуштаат по бутициве... Да не му текнува на некој случајно?
Женски помош...барам една песна ја вртат по радио станициве....значи женски висок вокал ... странска песна..има дел во нејзе вака иде- а а аа аа... со многу асамо тоа го памтам друго ништо..ама цело време ми се врти низ глава
Помош!Барам песна со женски вокал,има дел во неа што вака оди со лет го лет го,лет го,муузиката малку ме потсеќа на Come and get it од Селена Гомез.Постојано ми се врти во глава.
Луѓе ми текна една реченица и си увртев во глава дека е дел од некоја песна што порано многу ја слушав,бидејќи фразата ми стоеше долго време како статус на фб пред неколку години. Еве ја:Why am I afraid to lose you,when you're not even mine... Гуглав не најдов ништо,сега прашањето е дали постои или си правам филм
Хит неделникот на радио 2 , само знам деке нешто fairtyle се спомнуваше брза и весела песна беше. Знае некој ?
Hit nasekade.. Zensko ja pee.. Malce e kako slow-motion.. i mean.. malce posporo pee.. pee mislam nesto za seks.. i muzikata e malce pospora.. Znaci hit e ... 100% ja znaete.. ff link xD
Не може да ми падне на памет....али идеше еден дел easy girl....easy girl...и повесела песна ее...знае ли некој која е таа песна?
Барам една песна. Во hip hop/ r&b стил е. Рапува некој тип, а во рефренот се појавува и девојка. После секој дел на девојката има специфичен дел со виолина. Текстот некако оди: ,,Show me how you/to m/take me,, (a може и лошо сум слушнала ).
Позната песна. Се врти и на радија и по дискотеки. Мене као навивачка ми е О на на нана, о на нана нешто ама објаснив. Ваљда ќе се сети некоја