Ја слушнав песнава, а нигде не можам да ја најдам Пее женско, ми личеше дека е ремикс. Текстот оди вака некако: I'm trying to get over you, over you... Не е онаа од Carly... Ја знае некој?
Сабајле ја слушав на радио, знам дека мн ми се допадна, ама скоро ништо од песната не запамтив... машко ја пее, македонска песна е, нешто анааа, анааааа, само да не дознае.... и толку. Ениуан?
Барам барам - ја нема. А од глава не ми излегува Пее машко, брз ритам а рефренот е. вака : Saaaaay something look at me when I'm talking I said,saaaaaay something.... Ајмо дружино, однапред благодарност кој ќе ја најде
девојки ај помогнете околу песнава во стилот на зуцеро -баила морена ....нешто вака торнео торнеооо ( незнам ни дали точно сум слушнала позната е постра песна ама никако да ми текне ....
Луѓе барам една песна ама никако да ја најдам ја слушав кај Алачки на тв песнава е бразилска вака оди некако еста ла ф(п)исина.......
Ја барам онаа песнана на фокс лајф што ја има не рекламата шо е enjoy your summer нешто оди you only have to stay with me, ја пребарав и цело време ми излегува stay with me - sam smith ....
Луѓе песната e ептен relax, ја пее машко и единственото нешто на кое можам да се сетам е дека оди..so glad alone\along..така нешто
сега ми текна една забавна песна мислам дека беше од 2000 год....тогаш купив касета ...вака идеше песната.... сонам на море песок ти јас за потоа никогаш да не се чуе глас глас на болка крик глас на жал и некој ке ти каже светот е мал...и еве ме сега ме фака монотонија со своите шепи ме прака во агонија ако лизне солза од моево око ке кажеш немој да ми бидеш око....иако те сакам сакам и слобода знаеш дека долги врски не се во мода..чекорам по облак топам црн снег знам не стигнувам до другиот брег,,ми недостига бакнежет од твоите усни никаде во светот не се толки врели вкусни викаш не си мој те немам за себе а јас се би дала само за тебе... ми текнува текстот а наславот за жива глава не ми текнува знам дека ја пееја машко и женско....
Девојки оваа ли е оргиналната песна и од него ли е? затоа што ја барав сегде и само оваа искача, ако знае некоја нека ми прати..
Случајно свртев на ТВ и кажуваа инсерти нешто од одбојка.нешто европско или светско првентсво не забележав баш,за одбојка нешто беше....иначе мене вниманието ми го привлече еден преубав човек,лепотанче така пакетче едно со плавкасто-сини очи и кафеасто руса коса така гласот му беше преубав и пееше нешто со heroes имаше во тексто така уба песна беше интересна...помош?
Ја барам онаа песнана на фокс лајф што ја има не рекламата шо е enjoy your summer нешто оди you only have to stay with me, ја пребарав и цело време ми излегува stay with me - sam smith ... pls некој...
Песната е од Енрике, ја слушнав на VH1. Од текстот на ништо не ми текнува, ама на почетокот од спотот ко да одеше на кров од зграда и после една женска го гризна на врат и му остави трага ко гризнато од вампир... На youtube ја барав, ама не можев да ја најдам. Да не му текнува на некој?