Барам една песна,ја слушам на сите видеа на јутуб,но неможам да ја најдам која е..Се сеќавам на еден дел од текстот:we ho hard every night,stay up till the sunlight...
Мене на оваа ми текна, можда на оваа мислиш Песната ја слушнав на една свирка, на текстот ич не ми текнува, знам нешто идеше "очи се затварају" така нешто отприлика. Иначе српска рок песничка е и машко ја пее. Слична е на Кап по Кап од Дивље Јагоде.
Барам една песна со брз ритам,од текст слушнав само нешто Girl you're the one нешто во тој стип и после има drop со саксофон слично како Worth It и Talk Dirty
Baram edna pesna vcera na radio ja imase bugarska bese i porano hitce ama ic ne mi teknuva na zborovite Ps. Izvinete za latinicava od tel sum
Барам една песна што ја пуштаат често во диско... Не е на наш јазик, нешто како шпански да е, песната ја пее машко и после како на рефренот има женско? Брза песна е, за играње, не е некоја балада или бавна песна. Мислам дека е нова песна, оваа година почнаа да ја пуштаат, порано ја немаше.
Бидете попрецизни малку со помошта,не само ја слушнав на антена 5 или во дискотека,хит е летово,па милиони хитови има на сите јазици
Барам песна на англиски јазик е, електро песна ja пуштаат често по диската,а попладнево ја слушнав на антена 5 или на канал 77 како најголем хит во Европа или така нешто.
http://www.femina.mk/новости/занимл...огерка-ќе-ве-инспирира-со-својата-позитивност на почетокот од видеото која песна е тоа?
Јaс знaм кoјa песнa јa бaрaм aмa не мoжaм дa јa нaјдaм. 2рa верзијa нa oвaa: Спојлер Мoјaтa верзијa е шпaнскo aнглискa сo Џенифер Лoпез. Нaјдoв дует сo неa нa јутуб, aмa е сaмo шпaнскa и е прелoшa снимкa. Акo мoжете дa ме прoсветлите кaде јa имa aнглискoшпaнскaвa ќе бидaм нaјсреќнa.