ДАААА! Дoбрo бе @kjukli , кaкo успеa oдмa дa ми јa нaјдеш, јaс целa неделa јa бaрaм безуспешнo фaлa мнoгу
Кога ке си срекен кога ке си тажен помисли на мене,помисли на нас....далеку од мене ке те скрие време... ај помош за песнаваа од која пејачка е music:
Денес случајно на радио пуштија една песна, мислам дека беше од Жењко Јоксимовиќ ( иако не го сакам баш нешто ) ама оваа ептен ми се засвиѓа, имаше нешто Nisam te zbog lepote voleo, godine ti kazu ja sam se u zivotu zakleo i s tobom stario jer jedina si bila ti jedina ces ostati. Ми го дава текстот на гугл ама никко да ја најдам песната. Од новиот албум е мислам ама никаде да ја најдам не можам.
Дечки кај да ја најдам Nisam te zbog lepote voleo од Жељко Јоксимович?? Ја даваат постојано по радио како дел од новиот албум и читам коментари по јутуб за песнава ама никако не можам да ја најдам. А си има лирикс на гугл. :/ офф а преубава е :/
Веќе некое време откако ја видов сликава ми се уврте песната во глава но никако не ми текнува како се викаше. Ова е сцена од спотот. Знае некоја?
Дали знаете како се вика песнава и од кого е? Ја слушнав на радио ама никако не можам да ја најдам... Кога сам ќе останеш на себе, одеднаш светот ми се стори прозирен, повеќе никој нема да ме лаже, срушив и градам одново баш се.
Барам една песна, ја вртат често на Скај радио. Вака оди некако ....На усне црвено, на очи тамно,онда се туга одједном прелије... Реф: А мени лоше стоје сузе црне боје,када теку преку броја, сад би знала стати, примати и дати кад би опет била твоја, А мени лоше стоје сузе црне боје , када теку преку броја, још се теби надам, волим те и страдам кад би опет била твоја.................. Ја знае некој?