Некој да не ја знае песнава, ја вртат на скај радио?? Вака оди.... Добро би било да одем ко пре, закључачу срце и предајем се, добро би било да окренем се , никада више да не пожелим те....
Лелеее вчераа во 54 пуштија една мн добра и мсл дека е постара албанска песна,од пееска ја бараам немозам да си ја најдам ај хелп,инч идее нешто како оо оо зени башта
„Машките цвеќиња ни купуваат, ѕвезди ни симнуваат ко кученца се они...„ нешто така одеше текстот. Како се вика?
Машки глас пее на српски но со англиски призвук, рок стил... не ми текнува текст. Често вртеа на радио до скоро.
девојки ми треба помош вчера бев на журка и имаше една убава песна,не ми текнува на текстот за да ја најдам .Англиска беше песната и во неа имаше делови о о о (како на утакмица делови ) ако ја знае некој нека ми ја каже многу ми се допадна
Дечки, барам српска песна, народна, селска да не речам Женски вокал, интересен ритам..Текстот одеше некако вака И онда чу те ја, и онда чу те ја ...након дугог времена..и она то зна и она то незна Барав по текстов ама изгледа имам некое зборче утнато
@Summerlover ,само што го пишав мислењето,Шазамот ми преработе и ја најдов Затоа и го бришав одма,викам да не се мачат луѓево. Турска песна беше,еве слушнете ја,многу е убава
Многу се нервирам со песнава, ја барав вчера цел ден и не можам никако да ја најдам, а цело време ја слушам. Значи нова песна е, ја пуштаат цело време на радио и во рефренот има hallelujah Не знам од кого е. Ова не се доволно информации, ама тоа е се шо знам.
Исто и јас ја барам. Насекаде ја слушам ама shazam никако да ми текне да пуштам. Откако ќе заврши ми светнува сијаличето.
Добро, значи не сум само јас. Прашав неколку луѓе и сите ја слушнале, а никој не знае која е Ајде нека не просветли некој