Епа вака Пснава ја даваа на реклама на фокс лајф летово она шо беше као enjoy your summer и одеше вака And I won't fall for you again............ Say it's all your fault you only have to stay with me плссссссссс помогнете ми
@TheSecret Од Brenda Lee- Rockin' around the Christmas Tree, само некоја модерна преработка, изгледа од Glee
Барам една наша македонска песна ама никако не ми текнува како се викa женско пее ева вака нешто : ... нема ништо на овој свет да ме дели од тебе.... бејбе....
Барам бугарска песна која беше хит околу 2003-2004 стално ја вртеа по планета или како се викаше онаа програмата. Ја пееа две женски, не се секавам кои беа. Во спотот едната пробува како да се убие за машко, па другата од таму и зборува како демек немој не вреди, на крај во спотот оваа ја спасува. Убава песна и позната беше тој период, две познати бугарски пејачки ја пееа, ама не се секавам кои. Помош???
Барам песна последниве месеци ја слушам по радиава, добра песничка е, значи ја пее женска онака весела песна е , а гласот е како на селена гомез ама мислам дека не е таа, а изгледа и машко има во песната мислам дека
Јас барам една песна на почетокот нешто а а а аха македонска и така ко на жици на гитара а гласот нешто измеѓу дани димитровска и ареа ај плс Не е биди мој и срца две
Една песна од поодамна се обидувам да ја најдам српска имаше низ песната ваков текст "lako je to sve sto imam od tebe,ma nema veze i to dosta je" , i "vreme menja sve, menja i mene".