Лелеее знае некој која песна е пауер плеј на Антена? Многу е убава песната, со брз ритам е и девојка ја пее. Ама ич не ми текнуваше како беше рефренот барем, некако како да се повторуваа 2, 3 реченици... Знае некој?
Веќе некое време ја слушам по кафичи, но на текст никако не ми текнува. Песната има музика која ме потсетува на Маска од Елена Петревска, со некои индиски примеси
Таa ееее .... а само што ја отворив темата и се мислев да ве прашам: „ Абе на мојата песна нели ви текнува? “ Фала ти многу.. Спојлер А и песната била I want your soul а не-I want you so.
Маја Ристеска - мамичка братче ми роди, најверојатно се вика.. За децка имаш голем минус, со сестрати букварот прелистај го пак поздрав
Не е ниту таа. Сега ја слушнав на Антена и вака нешто е рефренот Cause tonight is my night, cause tonight is my night, I don't hurt enymore.
Детска песничка Се извинувам за грешката не беше намерна на брзина пишував и ја погрешив а за песничката побарав ја нема ако некој има линк нека прати..... Благодарам