Не е таа на која мислев. Таа која се мота на радио има нешто вакво "dance with me'', ''stay with me'', ''only me', only dance with me''.
Не оваа од Дино Мерлин, оваа што ја барам јас српската ''vrijeme menja sve, menja i mene'' ја слушав пред 8,9 години (не е актуелна).
Барам една песна 4-5 години и никако да ја најдам. Машко ја пее,англиска е. Пред некој ден ја слушнав во ДМ се подсетив и се нервирам со години не можам да ја најдам Имаше нешто ууууууухуууу само тоа го запамтив и ништо друго,и сега изгледа уште толку време ќе ја барам... бидејќи немам што друго да ви кажам за песнава ако знае некок нека стаи некој линк може случајно ќе ја најдеме
Песнава ја даваа на MTV Hits до пред некое време. На текстот не се сеќавам, но спотот почнуваше со две малечки дечиња кои потоа пораснаа и многу се сакаа, ама дечкото ја изневери девојката и на крајот од спотот ги дадоа пак малите дечиња, девојчето го гледаше момчето со насолзени очи. Мислам дека машко ја пее песната но не сум сигурен, ритамот е бавен.