Француска балада, според спотот не ми изгледа ко од одамна, машко пее и спотот е лоциран во природа со преубави есенски пејзажи, на крај пејачов као на раб од некоја карпа го даваат... а од текстот ништо не успеав да дешифрирам и запамтам Сите француски плејлисти по јутјубов ги превртев, па ај да си пробам среќата и да побарам хелп тука, иако не верувам баш дека по ова ќе ја идентификува некој...
Српска песна, нешто реге-рок стил машки глас спомнува во рефрен: „На крај(у) света... смета„ Ја пуштаат често на радио. Наслов?
Edna mnogu ubava pesna na radio sto odi po top listite zenski glas na spanski jazik i dobra bass gitara. Teksot odi nesto kako secreto completo...
Look at the stars - таа е Yellow. После тоа песната што почнува е Viva La Vida. А на крај пеат комбинација од повеќе песни, ама веројатно прашуваш за песната со која завршуваат - мелодијата е од Fix You, исто песна на Колдплеј. Само што пеат We're gonna get together now
песнава ја пуштаа на радио , македонска беше женско пееше и рефренот беше во стил : очи во очи сега се каеш , илјада и една ноќ година тоа ќе трае така нешто
рекламата за серијава но од претходната сезона? ја знае ли некој песната многу ми беше убава но не успеав да ја најдам
... wish you would have crossed that light, see the pain tanana ... for the perfect by your side ова од слушање ги напишав зборовите, не верувам да е точен lyrics-от, но не можам никако да ја најдам
Барам една англиска песна,брза, машки вокал, во рефренот се пее нешто како ,, I've never had a love like this before,,.Песната е хаус,што значи повеќе музика одошто текст, се вртеше по радијата во текот на летото. :/