Дечки ај хелп! Дали некој го знае насловот на песна една од Ѓоко Танески, ја барам на youtube и не можам никако да ја најдам. Текстот иде вака некако: Дај, дај ми нешто злато мое, дај.. Ова срце пак е твое. Ти мој си свет... Дај ми сила да ми простиш дај... Ѕвезди да ни бидат гости.. Дај бакни ме, дај гушни ме На радио стално ја вртат а мене во глава ми се уврте и сакам да си ја пеам цела а се мачам на youtube незнам наслов
луѓе барам една песна и никако не можам да ја најдам,,ја слушнав на антена5 радио,,македонска е,,песната ја пее некоја девојка заедно со некој рапер мислам дека. несто има во текстот "од небо ке те чуваат моите ангели" и "од мене ти замини таму остани",, иначе цело време во рефренот се спомнува Оди,,хаха ама ви објаснив,,ама кој зане ве молам одговор 1 месец ја барам и никао
Барам песна што порано ја даваа на реклама за туристичка агенција (пример: игуана) за лето. Ми звучи како да е турска, го има тој ориенталниот стил, весела е, брза, убава за играње. Сигурно е постара, ми се чини како да ја имам слушано рекламата пред 5 до 10 години на телевизија.
Ништо,јас ти ја постирав песната од видеото, мислев неа ја бараш ...таа другата, немам поима која е и дали текстот и е така. Нека ти текне каде ја имаш слушнато,ако е филм, серија, реклама и сл. полесно ќе ја пронајдеш.
Не е таа Може ќе се изглупирам, ама гласот на девојката од песнава што ја барам ме потсеќа на гласот на Елена Ристевска.
Вака нешто е мелодијата ко од оваа песна ама мислам дека е бугарска, ја слушав сабајле на балканика. Помош?
да ве прасам јас пак,,слушнав една песна пак на антена 5 сега ја пуштаат на секој саат нешто се споменува во песната coffee and cigarettes,, плс ако некој знае нека пише
imase edna pesna.. taka stara dosta ja slusav denes na radio ali neznam kao se vikase irap e edno zensko i masko ide neso ko: i am who i am and i play my game... u disko ja davaa porano dosta ako ja zne nekoj pls da pise
Барам песна 2 дена ја слушнав на антена5 или нз која радио станица...машко ја пее позната ми е ама немозам да ја најдам...од текстот го запамтив: ''ти ке бидеш во секој мој стих'', а од рефренот: ''Се што барам за последен пат прегрни ме и замини''..Балада е тажна во стилот на ''Тогаш некој будала'' од Владо Јаневски..Ве молааам