Барам една италијанска песна. Пее машко, а некои делови звучат ориентално и ги пее жена. Мислам дека убаво објаснив
Песнaвa бев 100% сигурен декa е oд Alicia Keys, aмa нa јутуб низ нејзините песни не мoжaм дa јa нaјдaм. Инaче вo рефренoт пее женскa сo нежен и убaв глaс и се сеќaвaм сaмo нa делoт кaј штo викa So kiss me if(зa oвa if не сум сигурен)... Другиoт дел oд песнaтa пее мaшкo, т.е. рaпувa. Некoј?
Деновиве по антена5 слушам една македонска песна,често ја вртат. Девојка ја пее песната, гласот и е млад, не е созреан, бавно темпо, љубовна нешто, ептен е смирена песната но неможев да ја најдам на страната на антена...
Девојки... вака одеше... ..... кога не мислам на неа пијам, а штом мислам уште повеќе....... Друго не ми текнува, па некој ако се сети нека ми помогне.
На радио се почесто ја пуштаат песнава и не можам да ја најдам. Вака нешто одеше "Жена како ти што знае да ме љуби, жена како ти сакам да ме буди"...
Жена ко ти, од Влатко Лозаноски. На радио нон стоп ја вртат, ама на јутуб мислам дека уште ја нема. Знам дека сега снима спот, па ваљда ќе ја објават
Јас барам една песна и цел јутјуб го пребарав ама не ми излага. Одев и по слични на неа, ама гјабе ништо. За името никако не ми текнува беше транс, и ај реков да ја побарам на Zedge апликацијана и најдов многу слична на неа ама не е таа, ај реков истата да ја преслуша Шазам можда е таа, ама не ја наоѓа . Инаку во апликацијата рингтонот се вика Extreme Loud во categories Electronica.
Eeee decki znaete li nekoja ljubovna pesna od Legijata posto mn gi slusham i im ja obozavam muzikata ama nikako da najdam takva pesna na youtube????????????