Песната од 1:22:37, премногу ми се допаѓа, а не можам да најдам која е и во плејлистата е изгубена, ако некој знае која трап песна е, нека пише. Фала многу
Од филмот Серанови,одамна ја барам ама неможам да ја најдам ако знае некој нека пише почнува од 1:09:20
Има една убава песна од реклама на Фокс сега,кога го рекламираат филмот ,,Тиран" и уште други два филмови,не можам да се сетам како се викаа,вака некако е песната:Wherever i go with the ....i know...dark age is coming to an end.... Точките се дека не можам да го слушнам убаво зборот,да не напишам нешто погрешно.
^^ Chris Unck - Black Heart Elixir Јас преку шазам ја открив, ама на јутјуб ја нема, како што видов )
Дечки, на МТВ сеа за време на олимпијадата многу често затекнувам една реклама за Златен Даб со француска песна во позадина, онака нежна и бавна, пеат машко и женско... oд текстот единствено разбрав и запамтив sous les parapluies нешто дека се спомнува. Не можам ни рекламата на јутјуб да ја најдам, а ни било што со зборовиве како дел од текст. Да не ја знае случајно некој?
Фала @sjdgo за видеото Мене на јутјуб уствари ми излегол овој наслов, ама не знам зошто мислев некоја од постарите реклами дека е, не го ни проверив А песната ни shazam ми ја наоѓа, ниту па нешто од текстот можам да фатам, а стопати ја пуштив... Ако си ја нашла ти, ќе те частам
Спешлке, мислам дека песнава е во рекламни цели, текстот ме упатува на тоа А горе-долу разбирам и впишувам на гугл - ми излегуваат други текстови од песни, оваа не ја најдов никаде.
Барам песна од Ѓоко Танески, текстот одеше нешто вака - Бараме рај во некои други светови а толку сме блиску што не гледаме,моли универзумот цел...остава трага.... На Гугл не ми излегува ништо ниту па на јутуб?
Од Александар Белов беше вака одеше некако За ден два ти ќе бидеш моја така нешто во брз ритам. Некој?
Јас барам едно песниче, во емисијата “Married to a...“ конкретно епизода Quadriplegic & Dominatrix ја има во еден дел, каде што глумат “доминација“. Текстот оди вака нешто „She is a big girl now...“ ... еве линк од IMBD http://www.imdb.com/title/tt2958582/ Не можам ни да најдам видео од епизодата-па да пробам со Шазам...