На радио ја слушнав и ми се уврте в памет песнава, 3-4 дена само ова си го потпевнувам... Кој слуша македонска музика и ја знае песнава нека се јави Машко пее, не е народно Дадов се за твојте очи како мориња, давам се и одам напред да те прегрнам ... ( толку знам)
Во кафуле пуштаа една песна машко и женско пеат нешто како рап и не знам како се вика ама го запомнив делот што го пее женското "Дијамантски прстен стави ми.....бакни ме и се што сакаш ти" Дали знае некој можеби која е песната? Благодарам однапред
Врска немам кое радио беше, зашто преку ден цело време ги менувам. Ја најдов песната инаку - Јасмин Алиевски - Давам се.
Е тоа е среќа, коа сака - сака. Коа нејќе - нејќе хааххаах )))) Ама ок, знам колку нервира така кога сакаш да најдеш песна што ти се мота низ глава а не можеш. Мнооогу нервозно чувство.
Од кога станав ми се врти низ глава Just a fool for your love, just a ... песната е постара ја пее машко, одеше како реклама на VH1. Не е реге, не е рок, балада можам да речам. Не можам да ја најдам
Песните на трејлерот не секогаш се исти со оргиналот. Јас кога го гледав Suicide Squad, во филмот песната Gangsta многу ми се засвиѓа, ама кога ја чув на youtube беше некако поразлична.