Вчера вечерта на сообраниски канал даваа една македонска песна, дует, со кочија се возеа низ стара чаршија, малку постара пеачка, а пеачот помлад дечко. Нешто со кочијаш беше текстот. Да не знае некој како се вика песната или од кого е? фала дечки
Српск песна во стил на Северина, не знам кој ја пее ја слушнав на свирка, рефренот нема баш зборови има бам бам или нешто така и се спомнува и досада. Само тоа запамтив, катастрофа. Ако му текне на некој оти не знам подруго да ја објаснам
koga odam kaj nego angeli me nosat koga lezam so nego jas na nebo sum zvezdi izgorete me vetroj raznesete me reka zlatna beskrajna v gradive mi tece. Која песна е?
Сите барате песни јас валцер Како можам да го најдам овој како се вика, обично го има по сите свадби, да не се мачете слушајте од 0:24
Слушнав една песна во автобус, на англиски е, пее машко, запамтив само оооо hold you, oooo love you, така побрз ритам имаше.Па, ако му текне на некој?
Девoјки,бев нa свaдбa и пaрoт игрaше нa еднa aнглискa љубoвнa бaлaдa,женски вoкaл јa пее ,немoжaм никaкo дa се сетaм нa ниту еден стих ,a ептен ми се бендисa.Инaку песнaтa е пoнoвa.Ве мoлaм дoкoлку некoјa знaе билo кaквa бaлaдa некa пише.
Барам една песна подолго време Почува некако вака: IS the name of my life... Или можеби is the time of my life.. не се сеќавам баш добро Машко ја пее случајно дан знаете?
You're my first love, my first kiss, my one and only wish come true, baby it's you - рефренот е вака ама никако не можам да ја најдам песната...да не ја знае некој?