Pesnava ja imam slushano 2 pati a nikako da ja najdam samo stihovive mi ostanaa vo glava "are you feeling the fire, cause i'm feeling the fire" vo stil na tehno verzija e
Бaрaм еднa песнa пoстaрa е сигурнo еднo 3 гoдини. Пее мaшкo и рефренoт гo пее детски хoр. Се пее зa љубoв. Нa aнглиски пеaaт. Јa бaрaм 3 сaaти никaкo дa јa нaјдaм 101 кoмбинaцијa нaпрaвив сo збoрoви и не јa нaјдoв.
http://www.serije.rs/prvaci-sveta/s01e02 Дали можи некој да ми ја кажи песната шо ја пеат на 21 минута? ја отепав барање никако да ја најдам..
Девојки ве молам за помош.Барам една песна но само го памтам спотот: Девојка(таа пее) и Момче(свири на гитара и носи наочари),тие еднаш влегуваат во кутија па од кутијата се одма во кујна и влегуваат во различни такви кутии и одат на различни места на крај одат на забава и таму се на сцена и пеат.Песнава ја слушнав во 2009 и од тогаш цело време ми иде на памет но никако да се сетам која беше.Дајбоже некој да ја најде хаха.
Дечки, ве молам Има една македонска песна многу убава љубовна, ја слушнав на радио вчера, како Лозано да беше ама не сум баш сигурна. Ја имам слушнато повеќе пати ама на кратко и пак не знам која е . Музиката беше како преземена од некоја од познатите божични англиски песни, а гласот сличен како Тоше. Многу сакам да ја најдам. Ама опишав . Ве молам некој да знае за што зборувам