Non Stop, се викаше српска постара песна, мислам некој Марина ја пееше Ако ја најди некој на Youtube, нека ја постира. Се убив од барање, никако да ја најдам.
Дали некој ја знае песната ми врти во главата од вчера не можам да ја најдам? „дали ги памтиш моите зборови кога ти реков дека те сакам“
Дечки, има една песна, не е нова, сигурно е снимена во период од 2000 до 2005. Песнава е нешто ко техно, ама не сум сигурен за точниот жанр. Текст мислам дека нема, освен: Ла ла ла ла ла, ла ла ла ла ла... ритамот е некако ептен хипнотизирачки. Сигурен сум дека била хит кога излегла, бидејќи и сега знаат да ја дадат по радио, тв... баш прееска ја имаше на една програма, ама додека да ми текне да уклучам Shazam, заврши...
Ја слушнав на радио Македонска песна Како андерграунд стил Бавна е На рефренот пее Љубооооооов Само тоа ми текнува
Барам песна што ја пеј машко,нешто како "за секој ден што сме заедно,мила ти благодарам...." секој пат ја слушам ко ќе возам. Балада е.
Преска на радио слушнав една српска песна, али оти ногу народ имаше не ја разбрав. Во песната пееше машко и запамтив само нешто дека вика луда си ова она. А и заразна е многу. Да не знаете за која станува збор? Едит: ја најдов. Милиграм - само луда.
Офф од вчеја ја барам песната англиска изгледа некоја романтика ја слупнав од снимка и не се разбираше многу но ова го знам од рефренот :we both/bought.....