Нее, никоја не е. Песнава заборавив да нагласам ја слушнав на Ники Ромеро кога бев во Охрид, и како ремикс беше и така почнуваше, како што имав напишано
Дечки да не знаете која е оваа песна ја имав слушнато пред 1 месец на радио "Хронично ме болиш ти што ми правиш знаеш ли"
Песнава ја даваат на радио фортуна доста често ама никако неможам да ја најдам по интернетов ... Ако знае некој за која песна станува збор ми му била многу благодарна Незнам дали ке ви отвори ова прикаченово..ја имам снимено преку моб.
Ова пее Сиа милион посто, ама песнава не ја знам. Пребарав, ама не можам да ја најдам. @Mr. Right, да не ја знае можеби?
@Ketchup @kravce vala vi najmnogu srcki ste ja utepav od baranje a mi zvucese ko sia...nemozam skroz istava da ja najdam dava nekoj remix valda zatoa i ne mi ja naogjase so shazam ❤
@ivana.123 дури сегa видoв, a веќе ти oдгoвoриле. Дa, Сиa е, a песнaтa се викa Dynamite. Сaмo не ми е јaснo зaштo јa пуштaaт нa рaдиo кoгa сaмo рефренoт гo пее, не е целoснa песнaтa и не е oфицијaлнo oбјaвенa, a немa ни дa јa oбјaви.
Барам една песна, од ко бев мала, Пред некои 10+ години. Врска немам од текстот, мислам дека беше Француска (?). Ја пее женско, спотот беше црно-бел, со гаврани. Ја даваа на ТВ, ако некој има појма што зборам, многу би се израдувала.
@♡BuBaLe♡ не е таа срцка.Оваа ја знам.А таа што ја барам веќе два месеца ни трага ни глас од неа Во денот незнам по колку пати пуштав на MTV ама ете не можам да ја начекам.
Охх ма Водоливке Од ко ја побара, која и да зазвучи на таа велам чек чек Водолија ја бара оваа и на shazam дури проверувам име Инаку, убаво е да си користите shazam и одма ќе ди знаете која е. ако ја најдиш кока е,да ми кажиш Премногу внесена сум и јас веќе во потрагава
@♡BuBaLe♡ хах срцка моја Обавезно ќе ја ставам тука ако.ја најдам, што не ми поаѓа од рака. А што е најинтересно на едно исто место два пати ја имав затекнато и тоа пуштено на MTV.
На MTV обичното? Таму даваат и Adria програма па може да е некоја европска, романска на англиски. Има доста такви. Хмм
Знам само дека беше една од програмите на MTV.Телевизорот е поставен високо и незнам , не можев да видам која беше програмата точно.Јас трите кои ги имам на кабловската ги вртев ама ништо.