Јас викендов слуснав една песна на свадба ама никако да ја најдам на нет. Нешто иде Една желба јас си имам, тебе женет да те видам, в куќи снаа да пречекам, од вас рожба да дочекам. Не ми се смејте два дена ми се врти во глава ќе полудам.
Песната од рекламата за Златен даб? Или не постои песна туку наменски е направена таа минута ипол музика?
Имаше една македонска песна, женски (лигави) вокали беа. Се пееше нешто за машките и како тие биле мали слатки кученца (ако не се лажам). Негде од деведесеттите е... Нешто како ќе ги возеле со колите и ќе ги шетале... Anyone?
Дечки, доколку некој од вас на времето ја гледал тинејџерската серија ''Skins'' можеби ќе се сети. Имено, станува збор за една песничка која од таму ја паметам но, не целосно. Нешто вака одеше: I have a little sister...she was a bird, and i was a fly..still you wanna cry. Na na na... Супер опис, нема што. Но, сепак ако некој се сети ве молам инфо. Не се сеќавам на името на изведувачката/бендот. Само знам дека женски глас пееше.
@Ketchup @Kitten фала ви Насловот познат ми е ептен, знам дека по топ листи ја имаше и ја споделуваа на фб ама не ме заинтересирало да ја пуштам оти Скрилекс не ми е баш омилен А сега на рекламава ми се засвиѓа
Baram edna pesna na galaxy radio ja slusnav I nikako nemozam da ja najdam..vaka odese every hour every day every minute go away..helpp
Барам една песна што ја имам слушано можеби пред 5-6 години. Се сеќавам само дека песната беше љубовна, пееше една девојка со црна коса ми личеше на Зои Дешанел но не е таа, исто така ми текнува дека во спотот девојката свиреше на клавир и само она беше немаше ништо друго. Малку работи ми текнуваат но некој ако знае која е таа песна нека ми ја прати, а ја барам подолго време но безуспешно.