Барам една песна ја слушнав денес во бутик. Латино е, нешто слично како машкиот дел на Chantaje od Shakira. Незнам текст, има нешто Sin tu amor, de corazon
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=902659669875693&id=372330526241946 Песнава знае ли некој како се вика?
За полесно да си ги најдете песните има апликаци на PLAY STORE за препознавање на песни. *shazam има и уште една али не ми текнува на името
pred da pocnat so tekstot napred toj del neli e od edna druga mak.narodna pesna?samo ne mi teknuva od koja..
Мене на нетов ми излезе една италијанска реклама за коли и од песнава рефренот беше само ла ла ла,машко пееше и постара звучеше песната,10-15 години и повеќе можда.Ако ја видел некој рекламава да ми помогни која е песната,ама без да нагаѓате песни рандом.Штета шо ја нема на нашите канали за да знаете за која ви кажувам.
Еднаш и Сунчица да бара песна, т.е не лично јас, ама да пробам и тука Песната ја пеело женско и е на португалски, а почнувало нешто вака: Oy amor, chegar ao trabalho.... tengo surpresa special pa vos... И како почнува рефренот нешто идело 100% кажано на португалски, ама на другарка и се слушнало како да изговара c'mon shady fall it for А и нешто и chocolat имало. Па каде без блашкото де Ајде да ве видам сега Јас не и ја најдов, а за вас не знам
Oд оваа најновата реклама ли? Специјално за рекламата е направена Кеч, пишува во првиот коментар од Вип под видеово, има и линк за даунлодирање И јас ја барав иначе, прејака е
Скролајки низ форумот ја видов темава. Една дамнешна песна ја барав многупати ама за жал секогаш залудно одеше барањето. Песната е индиска или таква неккаква со интересен стил. Пееја колку што можев да запаметам "бинга зинга чулијај чулијај" знам дека ја пуштаа многу низ нашиве дескотеки. Ако нркој ја знае нека ме тагира.
Celo vreme mi se vrti edna makedonska pesna niz glava, ama ne mozam nikako da ja najdam...tekstot idese nestoo.."Te sakam..samo neznaev jas da te socuvam, i placam sega nisto neka ne me sprecuva..te sledam samo senka tvoja jas ke bidam znaaj i smrt da bides tii, smrt moja si"