Не сунчицо. овие и јас ги наоѓам ама се во ова време кога беа актуелни овие.. Песната беше пеена од женско тоа рефренот мислам и вака нешто беше колку што се сеќавам јас и колку што јас можам да доловам индиски хаха Бинге зинге чулијај чулијај. И нешо имаше као машко пее " хелоу чулијај" Не да објаснив хахаха
Долго време ми се врти една народна мак песна ,машко пееше. Вака нешто иде текстот: Уште еднаш љубовта ,да ми тропне на врата........... неделно утро со неа така да шетам под рака Ја знае некој
Леле душа она бе И оваа ја барав меѓу другото. Ама не оваа бе Не бе јас ти викам до години ја барам и не ја наоѓам. Фала мила И овие ги слушам јас
Не не не е џеј ло знам јас дека нема да ја најдам ја барам од 2010 може. Знам оти пееја чулијај на неа цела песна
@Summerlover од овие е изгледа што ми простираше барав ама не најдов хаха. Ок се откажувам пак по кој знае кој пат
baram edna pesna... celata pesna e dva zbora.. te sakam ama na site mozni jazici.. te quero volim te dua i love you... i site ostanati jazici... refrenot i e takov..
@vitamina Според текстов,има само уште еден кандидат, попознат како ,, Леџа, леџа ,, , инаку не диско хит, туку БТР хит на векот, од еден филм кој го даваа 24/7.
Јаооо гош како да честам девојко Таа е. Епа алелуја после 7 години барање. Појма немам гош. Кај нас низ дискотеки ја даваа низ времево. Последен пат во 2015 ја слушнав во дискотека. И знам тогаш секој викенд ја пуштаа. Ѕверка си
Песнава со саати ја бараат сите, па ако не ја најдеа уште малку јас бев решена да искомопинарм слична на неа Пошто сигурно ти била убава, штом сите почнаа да ја бараат Сега те замислувам облечена ко тие Индијките од спотот како се вртиш низ дома и ја пееш
Абе јас не верував дека некој ќе ја најде. Еве не лажам со години ја барам пишувам чулијај оти така таа вика индијката ама не. Прашував другарки на времето што ја денсавме низ дискотеките и никој не ја знаеше и не ја најде. Ете ја најдовме и уште не можам да замислам дека некој ја најде .. таа дамнешна индиска песма. А појма немав дека е хит уствари на некоја тв серија. Кај нас ја пуштаа и сеуште ја пуштаат . Уба е бе. Да разбиеме монотонија Не денес ама утре сигурно ќе биде на рипит
Па по твојон ,, текст ,, на песната, одма ми текна на неа. Само јас го знам како ,, боле чулија,,. Ама не знаев као се вика, па само го пишав на латиница на ЈуТуб и прва излезе. Инаку многу ја сакав кога бев мала.