@Gosh вчера ја премотав само песната за да видам дали е таа и мислев по музиката дека е таа ама денес ја пуштив и не е таа. Поточно најверојатно е некој ремикс таа јас што ја барам ама оваа не е. Барав ремикс и сите песни како сугестии и ништо.. Песната останува мистерија Значи пеат чулијај ама не вака бе.. Ту ништо.
Јас дојдов на темава да видам дали сте ја нашле песната на @vitamina и таман сте се израдувале сите иииии разочарување.. Не била таа. Инаку и јас вчера ја барав, иако не ја знам, и паметот тука ми остана да видам дали сте ја нашле
Oд индиски песни, сaмo oвaa јa знaм: Дa си јa испрoбaм среќaтa, иaкo вo oвaa немa ништo чулaј чулaј... @vitamina, пoбaрaј дoле вo предлoжени. Јaс не бaрaм песнa, туку еднa пејaчкa. Пејaчкaвa е нештo гoтик стил и е дебелкa. Вo спoтoвите е стaлнo сo црн кaрмин и некoи рaзлични перики. Имa впечaтлив глaс, a и пред некoјa гoдинa ептен јa дaвaa пo телевизии, дискoтеки, кaфичи. Имa две - три хитчињa кoи се слушaa...
Песнава што ја барам е грчка. Е сега, не ми текнува ниту името на пејачот (битно машко е, и како да беше на Н), ниту пак ми текнува некој дел од текстот, само знам дека ми беше преубава мелодијата, певлива. Спотот е нешто со пејачов и со девојка, мислам дека ќе се скараа и после некое време ќе се врати пејачов пред станот на девојката и таа ќе му ја отвори вратата и така завршува, а што беше карактеристично мислам дека пејачов имаше и крилја. Знам дека е лош описов, ама само на тоа ми текнува. Одамна ја барам, па ако некој има претстава на која песна мислам, би била благодарна
Baram edna pesna od Spanskite filmovi..mi teknuva melodijata ama tocniot izgovor na zborovite ne go znam...Spotot bese nesto pokraj voda..masko ja peese pesnata mislam bese cel vo belo oblecen... vesela e melodijata
Го барам бразилскиот оригинал на Руски рулет од Тоше Проески. Песната ја чув за Нова година и дури наредниот ден ми текна да проверам на интернет, ама го заборавив текстот.
На Сити радио има powerplay една италијанска песна, не и го знам името да ја пронајдам на јутуб. Ако некој ја знае нека ми пише. Мислам пејачот Марко се викаше. фалаа
Пажливо мотав напред да не заебам работа дека е таа па не е или обратно. Таа е !! АМА МОЈАВА Е У НЕКОЈА ЗАБРЗАНА ВЕРЗИЈА. ќе барам дополнитлно. Фалааа
Барам ама тешко. Песнава е таа ама во диско муд што би се рекло забрзана. Зошто не ја дава? Е ќе си пукнам.
Aiiiii milaaaa falaa ti najmnoguuuuuuuuuu <3 <3 <3 ne mi se veruvaaaaa ...neznaes kolku vreme si ja pejam skoro sekoj den, samo refrenot go znaev i sega epten me izraduva ke si ja slusam Mnogu e ubavaa !