Ima app na playstore SHAZAM se vika dodeka ja slusate nekade pesnata pustete ja aplikacijava i ke ja najde za dve-tri sekundi no pretezno e za stranski pesni ima i po nekoja nasa
На антена5 вртат ,,новитети на песни,,. Спомнуваат некоја шведска пеачка и после неа еден дечко што,во насловот на песната е зборот ,,life,, комерцијала песна,само рефренот го дадоа имаше нешто let go ili let you go...ама оди барај песна со life на ју тјуб
незнаев каде да го поставам прашањево дали некој можи да ми каже како да симнам подолг микс од песни ...
Песнава спотот е нешто слично како од Љубојна Излегу да се рашета,само спотов е снимен на Лозје ,мислам дека синтезизс беа но не знам како се вика песната?
Барам рап песна македонска со малку вулгарна содржина. Мац мац абе каци ти е се што запамтив. Ме интересира кој рапува
Слушав на телевизорот еден српска песна, млад пејач ја пее мелодијата е иста ко на оваа само различен текст. Ако некој знае нека ми каже која е. Благодарам однапред.
Пред година време слушнав една песна и неможев да ја најдам,пишав и овде но џабе.. Пак ја слушнав на антена.Рефренот:Дај ми малку љубов дај ми сок од усните,дел од ова небо што го носиш во себе.... македонска песна,дечко ја пее побарав неможам да ја најдам.
Луѓе некни бев на комцертот на Нокаут во Битола со Игор и гуру Харе шо беше...и одеднаш ми текна на една песна на Игор ми се врти долго време во глава ама никако да ја најдам на ју туб...вака некако текстот иде:интелектуално помалку наивно,наивноооо Најпарадоксално е ова лудило,лудилооо Што се случува? Ако ја најдите песната премногу ви фала ♡
Колку што памтам ги пееше: - Труба - Во безтрага - Скопјанец во Битола - Overdose on blues Пееше уште една, не ја знам неа. @simonna.a Не памтам да имаше други.
Пацо мори оваја не ја пееше на концерто сега ми текна дека имаше таква песна од него одамна ја нема испеано бе муце
Са ќе ом кај либето пацо, да изгледаме епизодата после од Игор песни ќе слушаме, можи ќе ја најдам. @simonna.a Вака никако не ми текнува.
@simonna.a, знам која е песнава, мислам дека ја пееше на Скопје фест 2009. или не сум сигурна точно која година, заедно со Туна и Нокаут. Ама ја нема на јутјуб.
Луѓенца, прееска онака во позадина уз читање ми беше Канал 5+ и македонска музика пуштаа, па една ми се бендиса, ама не загледав кој бенд ја пееше, ниту ја наоѓам по текстов Купи ме и чувај ме, со тебе да биде посебен секој момент потрошен... вака идеше рефренот. Ја знае ли некој?
Друштво барам една песна која ја наслушнав на Антена 5 радио има мн интересен текст направими пита со праза јас ќе ти направам лахмаџун и таратур за да те освојам. неможам да запамтам повеќе ми бега паметот на јадење.