Не знам како да опишам Значи песната ја слушнав на македонска радио станица сабајлево, мислам дека беше Стар радио или евентуално Канал 103 или Спортско радиоВо тој стил канали. Стара евергрин македонска песна е, класика, машко пее или машки вокал од група, бавна песна накај балада. Текстот воопшто не ми е сигурен ама имаше нешто ко Јас можеби имам/немам судбина, јас вака-така но....мојата судбина, живот, отворено Help?
Вчера слушнав една песна на радио ама касно ја пуштив и сега ја барам... знам само неколку зборови ..машко ја пее Усни како сладолед, само моја биди ти, дојди со мене играј ти,летото е сладок грев.. е олку успеав да слушнам.. Ептен е певлива и гласот ме потсеќа на Влатко Лозаноски
Повели. Инаку, да не знае некоја како оди работата со продавање текстови за песни? Пишувам, па би сакала да ги продадам текстовите.
Може ќе биде смешно ама 2 месеци барам една песна Значи песната ја пее женско и единствено нешто што памтам е "ааааааа" ама така некако нежно испеано по кафичи ја пуштаат често Поглупо не можев да објаснам ама нема врска Хелп
Доаѓам сабајле накај работа и слушнав една песна од радио и идеше некако "i wanna touch you, i wanna feel you" само тоа го запамтив. Па дали некој знае за која песна станува збор?
Денеска на пладне во кафиќ во Прилеп слушнав една песна, ама не ја знам запамтив само "коко, коко " многу јака беше музиката. Знае некој? Прилепчании и Прилепчанки помагајтее, од преска е барам песнава, иначе кафиќот незнам како се викаше само знам дека чадорите надвор беа со Џек Даниелс.
во скоро време почнаа да ја пуштаат за време на рекламите на foxlife, дел од рефренот е 'i feel like my body is burning', пее машки глас со многу нежен ритам
Motel Azis Како што почнува песната има една романска песна со таа музика. Од кого е препеана песнава?
Не знам текст, ама мнооогу звучи слично на оваа... И сличен глас има пеачката.. Ако знае некој слична на оваа, нека каже