Има една македонска песна што ја барам со години више и никако да ја најдам. Рефренот одеше "што правиш дечко па ти со луд, гледаш ли јас сум со некој друг, за тебе е затворен овој круг" Женска пејачка, ја имаа пуштано на мтм порано. Дури и спотот ми текнува нешто со згради и дрва беше и линии некои и мислам портокалова боја преовладуваше и можеби пејачката носеше капа, ако не сум измешала нешто.
Денес слушнав на радио нова македонска балада, женко ја пее но не ми текнува ниту еден збор нон-стоп ја вртат..помош
Прва ми текна така понова што ја пуштаат на радио и тв, па да пробам да те израдувам ... да не е оваа случајно?
Стално на канал 77 даваат една песна али никако не можам да ја најдам. Мислам дека имаше делче едно you never find another girl, и имаше и едно зборче apart. Дали некој знае за која песна станува збор? Јас барав на јутуб али сите што ги отварам не се тие.
Слушнав една македонска песна на радио, женско ја пее, од тексто само запомнив 9 ноќи, 10 дена. Знаете ли ја песната?
Песна српска (постара е) пред едно 8-11 години ја вртеа по радијата "lako je to sve sto imam od tebe, ma nema veze i to dosta je" i posledniot stih od pesnata bese "kad dodje kajanje" Можи да се сети некој?
Време назад да вратам не можам не, нека ме земе овде и сега, казна е се.... Нешто вака беше текстот Некој?
nerviras me dragi ja nemogu vishe stobom premnogu sam blizu da kazem svemu cao. nerviras me dragi ja nemogu vise stobom uzeo si sve a nista nisi dao.... барам ваква песна за брат ми..
Од илјада и една ноќ,после 19 минута,музиката многу ми се допаѓа зошто е тажна,знае ли некој како да ја најдам?
Ако знаеш што жанр е песната? На памет ги знам од таму и мене на некој му наликува типов, ама никако да ми текне конкретно.
А нешто друго да не ти текнува од спотот? Ми текнаа две песни со тип ко овој, едната е баш електроник без никој да пее, во другата машко е.