Никако да ја најдам... Не знам дали е cover верзија на некоја веќепостоечка или, пак, е специјално правена )))) Стварно не можам никаде да ја најдам.
Како се вика песната моментално што е на рекламата на VIP? "Gotta go gotta___ do something for yourself"?
Често ја слушам една песна на радио 2, беше хит на неделата. Женско ја пее, ми личи како на француски ама не сум сигурна. Ја знае некој?
ја знае ли некој песната во позадина што иде на почетокот на рекламата и на македонската реклама истата музика е, од кога ја барам пааа
Песната е направена за потребите на рекламата... И не е објавена како сингл , за жал Песната е направена за потребите на рекламата... И не е објавена, за жал, како сингл.
Барам македонска песна, ја пее женско, врти навечер по радио, има нежен глас и шушка на с ш, спора песна е, балада. Ај ако некој знае плс се утепав барајќи
Песнава е Македонска, на радио ја слушам веќе 2-3 месеца, денес цел ден ја барам ама не успеав. Не знам ни како се вика песната а ниту пејачот (машко е). Почнува: Ако ти речам забави, сврти се и застани...... има време ќе стигнеме...... Рефрен: Барем еден ден само да те гледам.....
Песнава ја слушнав на ТВ, машко ја пееше, али незнам како се викаше . Дел од песната: Mozda necemo docekati 100 zajedno ali..
Кo штo пoчнувa песнaвa, пoчнувa и еднa другa песнa oд пред 15- 20 гoдини, кoјa тoгaш билa ептен пoпулaрнa. Јa дaвaaт нa VH1 некoгaш. Му текнувa нa некoј?
Нa oвaa мислев. Не пoчнувaaт истo, aмa вчерa кoгa јa слушнaв Регетoн лентo сo пoчетoкoт мнoгу ме пoтсети нa oвaa песнa.
Се сеќавам само на спотот. Знам дека беше со дечко и девојка ги уништуваа работите еден на друг што им значеле. Се сеќавам дека машкото стави плишано мече во микробранова и експлодира. Песнава беше 2011,2012,2013. Некој да не му текнува на песната?
Барам една песна од на радио.Од вечерва. Женски изведувач,македонска песна,поп веројатно. Веројатно е понова. Интересен ритам има,текстот во делот кој успеав да го запомнам е : у у у у,ла ла/на ла/на у у у да дај дај ми дај,со поглед кажи ми или така нешто,после пак дај дај ми дај,ќе бидам со тебе до крај.... Не знам дали се напишав правилно,олку само ми остана.
Барам една песна, вака иде нешто Со ташната на рамо тргнав јас по патот накај димитар влахов, во школо ја си влегам згодни девојки си гледам, влегувам на час, професорот се дере а мене ми се се*е кога бев мала ја знаев, и сега ми текна на неа и би сакала да ја преслушам целата, но никако да ја најдам..