знам дека беше за избор на песна за евровизија,но не знам од кого е и јас ја барав сега ја нема на youtube
Илјада и една ноќ му пеам јас илјада и една песна што ја знам срце да му освојам...која е песнава? Опсесија ми стана не ја најдов
Ај и јас да прашам за една песна ја чув на радио , македонска песна , женско ја пее и иде вака рефренот "Ооо ти знаеш најдобро што е потребно " весела песничка.
Хелпп Транс беше со вокал во позадина текстот македонски.. Идеше некако ''подобро да се спречи, отколку да се лечи" Знае некој?
Српска барам ја Вака иде дел од рефренот Kad ti kazu za mene, da sam srecan lazu te..... Балада е иначе Ја барав на јутуб али неупешно
Само што ја слушнав на Сител песнава, на реклама од Jumis Luxury (салон за мебел). Само мелодијата ја даваат, многу ми е позната ама не ми текнува која е. Да не случајно ја имате слушнато?
На Trace Urban денес двапати слушнав една песна, меѓу хитовите, што значи дека е нова. Текстот не го разбрав, спотот не го видов. Музиката и гласот на пејачот многу потсеќа на песна од Imagine Dragons, ама не е од нив. Поп - рок е стилот, после рефренот следува дел со музика кој потсетува на модерно ѕвоно. Некој?
Српска песна, рефренот одеше нешто вака: ...danas je dan koji čeka nas svi (čekamo svi?), kad nas ne kiša... Многу ми се допадна, хелп.
baram edna pesna eve vakov del ima vo pesnata "I sekoj den alo i vecer pak alo. Dali lubovta e edno alo" pee zenska slicna na kristina arnaudova