Песната е од Елена Петреска, избор на песна за Евровизија не знам која година беше, ама ми се чини дека на тој настап она падна и се избламира. Можда поради тоа ја нема песната онлајн... Хм... Ни студиска верзија нема, баш чудно... 1001 ноќ се вика.
Нова песна. По искачање ја слушнав во такси вака оди: ЖИВОТ СЛАДОК СИ ЈАС СО НЕА МАЛКУ СКАРАН.......ЈАС ДА ЖИВЕАМ
HELP ! Песнава ја слушам овие денови на радио, и сакам да знам кој ја изведува, вака неколку стихови запамтив, ...нема нема, нема веќе да те видам, нема твоја јас да бидам, ти си мојот вечен херој... Мислам дека е нова песна.
Знае некој која е песната што оди на Fox life кога ја даваат програмата за цела недела. Нешто i never look back, you overreact , the way you put me down... Нешто review mirror... Хелп
Песната се вика „Пеам“, не 1001 ноќ. Оваа е нели? Случајно ја „открив“ низ коментари на друго видео од реклама од Фокс.
Луѓе ај помош една песничка ја слушнав во кола на радио пред околу месец ама никако да ја најдам. Ја пее девојка неможам да препознаам која и рефренот завршува I have you in a morning Помош
Здраво, пред некоја ден слушнав песна на Канал 77, македонска беше во рок стил пееше машко, се што запамтив од текстот беше, не заборавај да заборавиш....сите ноќи неспани, ако знае некој нека помага ви благодарам однапред
Една песна ја барам долго време, англиска, летно хитче е по дискотекиве ја пуштаат Пее машко нешто вели she is the only и понатака незнам и рефренот е а, за, а, аа и после ритам музика Друго ништо немам запаметено од песната а ептен ми е убава
Барам една песна македонска, не знам дали е стара дали е нова. Дел од тексотот што памтам е: - и кога лажеш ти, да знаеш дека знам! Ја слушнав на радио, женско ја пее, така весела песна. Ве молам за помош, веќе 2 недели ја барам..
Барам една шпанска песна.... се работи за постара песна и ја пее жена. Од текстот памтам само camino caminando. Доста певлива и со побрз ритам е. Се мачам цела недела и никако да ја најдам. Anyone?