Две песни барам хахаха Едната е македонска, ја вртат навечер на радио ја слушнав, ми личеше на гласот на Дарио ама го превртев јутјуб и не најдов. брз така ритам идеше као "Не е зима кога окови ќе стегнат бла бла. зима е кога не си до мене или така нешто.." Втората е англиска, два машки вокала едниот као латино нешто што повторува shake that ass, shake it, lose control
Се работи за песна што ја слушнав на ради денеска само што не знам како се вика, се збори за фаќање на патот и скајпање на братот. Дали некој може да ми каже име на песната?
Женски помош! Барам песна на Антена5 ја слушам неколку пати а никако да ја кажат пејачката. Македонска песна, весела, женски вокал и текстот што останува во глава од рефренот е: како бомбони, љубовта ѕвониии, само да си блиску до мене (нешто така) фала ви однапред ❤️
Македонска песна женски вокал личеше на Елена Ристеска али мислам дека не е таја вака велеше во песната: Себично те сакам, јас и ти не сме заедно не сакам со друга да те видам...
Дечки, барам една француска песна. Појма неам ни збор, ама е преубава. Спора песна, машки вокал. Толку знам.
Сигурно нема да ти ја погодам, ама ај да пробаме Оваа прва ми падна на памет... Барем каде ја слушна знаеш ли (некое радио конкретно, реклама, тв)?
Не е оваа. Поспора е и има делови каде една строфа трипати ја повторува. Во теретана ја пуштаат некогаш. Таму ја слушнав. Лелее жив ќе се изедам.
Oд Manu Chao да не е случајно? Ма да не му се баш бавни неговите, ама со повтарање да... Други не ми текнуваат
Лелеее ја најдов. Пишав на Јутјуб man french music и прво таа ми излезе. А пред малку го слушав дуетот со Сиа што го има. Познат глас ми беше. Еве ја.
Дечкии барам еден микс. Стар е миксот и на почетокот е многу тивка мелодија. Женско мислам дека беше на сликата на видеото.