леле деќки помооош, на фортуна радио секое сабајле и некогаш попладне слушам една песна ама никако да кажат кој пее..машки глас некако потсетува на massari ама не е он. Текстот нешто одеше...'Baby you know i want your body...imma save my body till you come back home ...па после нешто одеше .. baby the next time that i hold you bla bla не се сеќавам не сум сигурна и овие делови дали се точни ама не можам да најдам ништо ве молам се напнав
да не знае некој која е една песна шо ја има на некоја реклама на радио канал 77, звучи на стара македонска, машко пее? нешто имаше мислам „сега пеам заљубен...“
И јас барам песна. Секое утро на радио Бубамара ја слушам. Пее женско, еве дел од песната: При очи ти си слеп,ме гледаше а не виде било пишано да не биде...
А бе ја најде некој „Како бонбони... Љубова ѕвони“ ??? Не можам и НЕ МОЖАМ да ја најдам, а се си мислам дека беше од Скопје Фест , евентуално од МакФест. Пребарав се што можев - ништо не најов
Странска песна, моќна, на врв на јазик ми е. Со јак спот и после вториот рефрен има нешто како акапела, кршење, забавена снимка и се пее само :а ааа. Како да жали за нешто,бара прошка....sorry, нешто во тој стил има или Линкин ПаркОние deep песни. Ваљда на некој ќе му текне од описов Од поновиве песни е. Само запомнив дека после вториот рефрен има heartbreaking дел.
Не ме фаќај за збор ама мислам нешто љубовно беше или врската со родители. Во секој случај тој втор дел после рефренот имаше како кршење со забавена снимка, како Rolling in the deep од adel . Нова е песнава мислам од скоро дека е. Прати предлози што мислиш може ќе ме потсетиш.
@MamaYette не е таа. Најблиску до неа е I need a doctor и See you again, во таков стил. Спотот иначе беше со момент кога ликот дознава кој му е татко или му пракаше писма нешто а не знаеја дека се во родителска врска изгледа посвоен беше ликот и потоа откриваат, како шпанска серија. Погрешно мислеше за својот сиромашен родител, на некој мост стоеја, нешто какп самоубиство и татково беше просјак па се трансформира личниот изглед негов.