Не е инаку спотот е многу сличен со оваа што ја барам само што во мојата има женско лице со татко и а овде е машко. За врската нешто,колку ни значат родителите
Ја слушам секој ден песната кога се возам во автобус насабајле..незапаметив ништо само знам дека женски гласови пејат во позадина,песнава ми звучи добро познато,меѓутоа неможам нигде да ја најдам на јутуб..хелп
Пред некој ден на радио слушнав една песна, незнам кој ја пее, наша македонска е, постара е, нешто као.. Ти си рај, не постои крај... Машко ја пее.. Неможам да ја најдам.. Хеллп
"Свирете ја пријатели стари, таа песна крвта што ја жари, срце сака в оган да ми гори а пламенот за неа да збори..." Help
денеска во веро ја слушнав песнава и не можам нигде да е најдам српска е, машки вокал, како екс ју стил и се збори за некоја жена типов вика кој те створил бог или мајмум ако те створил бога тогаш према мене си строга ако те створил мајмун и после нешо со бамбус лелее хит значии .. помош
Пред некој ден ја слушнав, поточно на 31ви дента во Intermezzo Prive некој како remix на шпански беше и некоја девојка пееше eres mi amante или queres ser mi amante (некако така беше)...Све пребарав на youtube ама неможам така да ја најдам па help
Тоа во рефренот е? Оти мене одма на оваа ми отиде умот Me gusta un caballero Que sea interesante Que sea un buen amigo Pero más un buen amante
Ако гледавте синоќа Backstage случајно да не знаете која беше песната што одеше во позадина на прилогот за моделот од црнокрак