женски, ПОМОШ !! преги кога бев во кафич пуштија една песна песната беше бавна, но некако жива пееше женско и во рефренот се повторуваше- baby don't goooo , (сега за ова не сум сигурна) i still love you soooo !! <3 .. oд преги ми се врти во глава и неможам да ја пронајдам благодарам однапред
Неколку дена ми се врти една песна низ глава, а знам само два збора од неа И ужасно се нервирам. Песната оди нешто ...magic woman..толку знам
Јас барам песна..нешто како хаус е...Ја вртеа на антена порано,сега не толку често. Текстот вака иде.. Got to give a little love,got to give little more...Ooooh...
Барам една песна често ја даваат во последно време на радио This is not a love song these are words... Мислам така некако беше...
Песнава што ја барам е српска...не е забавна туку напротив е кафанска.... оди некако вака...и данас не знам дали си мене волјела ....била самом да бих преболјела неко коме си љубав дала и си така дуго дугоо чекааалааааа
Среќа што ја најдов темава, мислам дека можете да ми помогнете, се работи за многу актуелна песна, беше пуштена во етер минатото лето.. Во стилот на песните на Inna е, и слична е на онаа Summer love. Песната ја пее девојка, нешто house стил е .. Текстот е вака нешто (А може и да не е баш со овие зборови ама мене вака ми се слушна) : I'm crazyyyyy.. to give you all you want ... to the one I desirve..... I can't get enough .. crazyyy ударно во цела песна е ова CRAZYYY.. И во Велес многу често на базенот ја пуштаа ))))
успеав оваа да ја најдам според делот од текстот што си го напишала Плаво лето се вика , еве го текстот Plavo leto Ja jos pamtim ono leto plavo more, tamne oci te crno vino i sirtaki k'o senke secanja jos uvek prate me Tu u luci sretoh tebe sunce si u kosi nosila gledala si prema nebu da jedan brod se vrati Boga si molila Ref. 2x Ni danas ne znam da l' si mene volela mozda si sa mnom bila da bi prebolela nekog' kome si ljubav dala i kog' si tako dugo, dugo cekala Tvoje usne zrelo voce tvoje ruke dodir vetrova noci s' tobom kao pesma sto zeljno zeka da je neko otpeva Rekla si mi tako malo ali dovoljno da shvatim sve zivot moze biti tuzan a dani dugi kao gladne godine http://www.youtube.com/watch?v=5xIleESDpNg