Девојки,барам српска или хрватска песна, пее девојка и во машки род пее, можеби беше кавер артистка, песната ми личеше како Само јако од Реља и Стоја ама не беше таа песна.
Барам една песна, поп- рок стил е, машко ја пее. Во рефренот вели нешто вака: You said you loved me more than ever, па уште еден стих, па вели you did to me, to me.
Барам една песна,ја слушнав на радио нешто рефренот беше како од него добиваш се што ќе посакаш но дали знае каде ноќта ја минуваш.. во памет ми е цело време ама никако да ја најдам..
Оваа недела на радио бубамара има една песна што е хит и ја пуштаат по неколку пати на ден.. позната му е на некој? Машки вокал е.. "Денот го почнувам со љубов, со љубов" и имаше нешто " Замисли живот достоен за човек "
Ја слушнав на радио, мислам Бубамара беше, песната Као птица на мом длану, машко-женски дует. Машкото мислам е Кики Лесендрич. Ама никако не можам тој дует да го најдам на нет. Малку помош молам
Јас барам пејачка... Се работи за млада девојка со црна коса, средна(ни дебела ни слаба), пее народна музика и мислам дека е во бенд ама не сум сигурна.. Значи многу убав глассс, многу е пријатна за слушање.. Го превртив цел јутјуб не можам да најдам како се вика а на тв често ја даваат, никако име да и запамтам..да не знае некој?
Фолк.. Не, не.Ја знам Стојне. Оваа ниска е и така средна, не е баш слаба. Не би и дала повеќе од 25 години.
ја најдовввв..Т.е. ми ја најде другарка ми..хахах Девојчево пее народна, ама мнооогу убав глас! Браво! Фала ви многу и на вас.
Ја слушнав пред малку можеби е и некој ремикс, ја пее машко, не е бавен ритам, поп музика е, весела песна, пееше нешто во стил i know yeah, i do oh, i know that i’m with you i know yeah i do oh i know that i love you
дали смеам да ставам видео од фб овде бидејќи не знам како се вика песната,а со shazam не ја наоѓа бидејќи е снимка? видеото не е од мене