Барам песна што ја вртат на Vh1 ама ме мрзи да ја чекам за да видам како се викаше Песната оди нешто како we are fighters/survivors нешто така, ја пее жена, во спотот седи на стол и е цела со пердуви нешто колку што запамтив, бавна песна. Help?
Барам македонска мислам дека е по стара песна, пее жена и дел од текстот оди вака "Кај мене доаѓа, ми кажува колку тој силно ме посакува...
Барам една македонска песна, ама никако да ја најдам.. Текстот одо вака.. Ало, таа е моја џабе ви зборам, од нас Скопје гори знај.. Потоа има: ало прошетај друже, личиш на лузер.. Рок песна е
Здраво! Дали може некој да ми помогне се работи за шпанска песна последниве неколку дена ја пуштаат на радио бубамара но никако неможам да ја најдам..
Да не е онаа што идеше као.. лалала ла лааа ла ла лааааа... па нанананаааа на наааа, и бас после тупс тупс тупссс ?
Ја барам песнава веќе неколку години пее девојка со нежен глас вака: Ааааааааааааааа и нема многу текст ама се нервирам не можам да ја најдам вчера ја слушнав во кафич плис хелп.
Барам македонска песна,од времето кога беа популарни Ин со Биди ин и Божица,значи период од 2001-2003 та година.Се што знам е дека групата се викаше Вог,женска група и мислам дека само таа песна ја имаа.