На Antenna 5, често ја вртат песнава знам само дека е mix, странска е, брз забавен ритам е песната, а не ми текнува ниту еден збор или стих...
Барам песна, шпанска мислам дека е. Зумба песна. Рефренот е побавен, а после згрмнува и побрзо оди.. некои зборови што запамтив .. contigo...... la mio porquando.. некој да не ја препознава?
https://www.facebook.com/313081895976926/posts/547936159158164/ Која е песната од видеово ? Ми се допаѓа мелодијата , ама никако не можам да најдам име на песната или изведувачот ...
Леле ти благодарам до небо и назад ! Никогаш немаше да ми текне дека е турска . Се мислев е индиска или така нешто .
Дечки случајно да не ви текнува беше хит минатото лето спотот почнува со пар во кола таа знае дека ја изневерува и одат во куќа со базен, англиска е.
Девојки барам две македонски песни Од едната рефренот иде "јас и ти сме знам/знај пријатели но што што можам да сторам со овие чувства невозвратени?" Од другата ми доаѓаат само неколку зборови "ладна постела ти и јас и љубовта помеѓу нас" Двете ги пее женски вокал, ги барам веќе недела дена и никако да ги најдам
Значи песната е француска, женско ја пее иии стилот е нешто како dream pop, пример LDR, Lorde стил. Не знам ништо конкретно да напишам за песната, се надевам некој што го слуша тој жанр на француски може да ми предложи барем артист со тој стил. (мелодијата си ја имам во глава, ама џабе е кога француски појма немам).