Песнава ми се врти во глава со денови, никако не можам са ја најдам.. Ја пуштаат по барови, плажи нова е од 2020 сигурно, женско пее со брз ритам за играње ама мислам дека не е латино.. Се спомнува нешто на шпански 'sin èl' после со ехо.. Ја знае ли некој?
Незнам за она sin el... Ама мене оваа песна летово ми е апсолутен хит. Постојано ја пуштаат на хит радио заедно со многу други латински песни. Пушти со онлајн хит радио кога тогаш ќе ја слушнеш твојата.
Го видов спотот на MTV, пејачката е со светлоруса коса, млада, песната има брз ритам, поп, пее на англиски. Спотот имаше бела позадина. Не паметам ништо од текстот, за жал Ни пејачката не ја препознавам. Веројатно е нова песна. Помагајте
@Ketchup Не, не, оваа ја знам и ја обожавам Уште не сум ја нашла инаку, проблемот е што не ја знам пејачката..
Песната е дует, машко и женско, девојката е со светла коса. На руски е, спотот го даваа на MTV пред малку, го фатив на крај и не успеав да видам како се вика. Веројатно е нова песнава. Help
Ај и јас да побарам помош, дали некој знае како се вика таа песната, кинеска ли е, јапонска ли е, корејска можеби е, хит е сега по радијата и се врти редовно, така меланхоличен женски глас, монотоно пее, мирна песна е. Знае некој?
Здраво на сите. Долго долго време барам една песна од Биба Додева, текстот оди: Можам јас очи да отворам, а срце да затворам Кога треба да заплачам, ќе се насмевнам Песната има брз ритам, во позадина се слушаат гитари. Барав и низ форуми и на youtube и во регистар на песни, никако да ја најдам. Според тоа кога објавиле дека ја бараат и другите таа песна, тој текст, песната е околу 2012 година, а почесто ја пуштале на радио во 2014. Однапред ви благодарам ❤
Барам инструментална музика ама стара, порано на тв што ги пуштаа по реклами, огласи, документарни емисии и слично, ако ви текнува некоја споделете пример вака нешто